Specialist in doucheopstellingen

Schakel een specialist in glazen doucheopstellingen in voor het creëren van een unieke en stijlvolle badkamer. Bij een Macbath standaard doucheopstelling wordt rekening gehouden met standaard maatvoeringen. Wij van Macbath Sanitair uit Zevenhuizen werken met experts die de fijne kneepjes van het vak kennen. Onze specialisten brengen de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek in elke badruimte.

Waarom kiezen voor een specialist in doucheopstellingen?

Onze doucheopstellingen zijn verschillend inzetbaar, zo kunnen deze op douchebakken als op tegelvloeren gemonteerd worden. Daarnaast worden doucheopstellingen altijd geleverd met afdichtingsstrips ten behoeve van de waterdichtheid. Wat de onze doucheopstellingen zo bijzonder maakt is dat zij naast de standaard maatvoeringen elke opstelling ook op maat te bestellen is, zo is er voor uw badkamer dus altijd een oplossing!

Wij zijn dé specialist in glazen doucheopstellingen

Als specialist in glazen doucheopstellingen staan we garant voor vakmanschap en precisie. Het is niet enkel over het plaatsen van glas, het draait om de perfecte afstemming met de ruimte, de juiste materiaalkeuze en de ideale afwerking. De professionele douchecabinemontage die wij bieden zorgt voor een naadloze integratie in uw badkamer, ongeacht de grootte of vorm. Bovendien hebben wij als groothandel in sanitair diepgaande kennis over veiligheidsnormen, waardoor u verzekerd bent van een duurzame en veilige installatie.

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Bent u als installatiebedrijf of sanitairwinkel op zoek naar topkwaliteit? Dan is het tijd om de stap te zetten. Bekijk ons aanbod om een impressie te krijgen. Vraag nu uw offerte aan bij ons als specialist in glazen doucheopstellingen en til uw projecten naar een hoger niveau. Laat uw klanten de luxe ervaren van een perfect geïnstalleerde glazen doucheopstelling en neem vandaag nog contact op om uw bestelling te realiseren. We helpen u als leverancier in sanitair voor installatiebedrijven graag aan een mooi aanbod.