Over ons

Inmiddels is Macbath 25 jaar dé specialist op het gebied van maatwerk glazen doucheopstellingen en willen we voor iedere klant de beste oplossing aanreiken. Door de jaren heen hebben we ervaringen opgedaan en hebben we uitdagingen weten op te lossen. Daardoor kunnen we voor uw badkamer altijd een doucheopstelling aanbieden.

 

Macbath haalt haar kracht uit de samenwerking met verschillende partners, glasfabrieken, beslagleveranciers, monteurs, allen dragen op steentje bij aan het eindresultaat. Dankzij deze samenwerkingen is Macbath in staat om mee te gaan met de trends van deze dag, waarbij alleen de hoogste kwaliteit voldoende is.

 

Door al die ervaringen mogen we onszelf de specialist noemen op het gebied van extra grote- en hoge doucheopstellingen. Onze monteurs meten de door u gewenste opstelling bij u thuis op en werken deze uit, waarmee de basis wordt gelegd voor een schitterend eindresultaat. Met onze ervaren monteurs verzorgen wij desgewenst de montage, waarbij we geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Indien nodig worden er dubbele ploegen ingezet, maken we gebruik van hoogwerkers, steigers, verhuisliften en kraanwagens. Alles voor het eindresultaat!