Inmeet- en montagediensten

Dankzij de jarenlange ervaring met glazen doucheopstellingen hebben we een kundige ploeg van monteurs bij Macbath die uw doucheopstelling kunnen inmeten en monteren. Onze monteurs beschikken over kwalitatief goede materialen om het inmeten en monteren van uw doucheopstelling te kunnen verrichten.

Inmeten

Door middel van digitale meetinstrumenten, lijnlasers, gradenhoek-meters en extra lange waterpassen zijn onze monteurs goed in staat om de badkamer bij u op te meten. Onze monteurs maken op basis van de gemeten waarden een werktekening en nemen deze samen met een overzicht van de door u gekozen opties met u door.

Montage

Naast onze inmeetdienst bieden we als Macbath zijnde ook de optie tot monteren van uw glazen opstelling aan. Tijdens het inmeten is al bepaald hoe het montagetraject in zijn werk gaat, wanneer u daarvoor kiest. Dat wil zeggen dat vooraf reeds bekend is welke materialen, middelen of diensten ingezet moeten worden om uw doucheopstelling gemonteerd te krijgen. Denkt u hierbij aan de inzet van kranen, liften, steigers en extra montageploegen. Macbath zet alles in werking om uw doucheopstelling veilig en vakkundig te monteren. Naast de inzet om uw douchewand te transporteren, maakt Macbath gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen om uw doucheopstelling te monteren, denkt u hierbij aan hoogtoerige boormachines, diamant/kobalt boren, UV-verlijming opties en speciale kit ten behoeve van glas. Alles voor een prachtig eindresultaat!